SCANROC – Prevetrávaný fasádny systém

11
scanroc1 1

Milí architekti, realizátori, zbystrite pozornosť 🙂 Tento rok sme znovu priniesli nadčasovú novinku na slovenský trh, ktorá vo veľkom uľahčí realizáciu tehlovej fasády.

SCANROC je prevetrávaný fasádny systém založený na špičkovej technológií. Vďaka využitiu moderných materiálov a inovatívneho fyzikálneho riešenia poskytuje skvelé tepelnoizolačné vlastnosti. Vnútorná trvalo prevetrávaná konštrukcia zaručuje ideálny komfort bývania a inteligentný odvod vlhkosti.

Je to komplexný zatepľovací systém prevetrávanej fasády tvorený tromi základnými komponentmi: oceľovým roštom pripevneným k stene budovy, tepelnou izoláciou a vonkajším obkladom, ktorý svojím vzhľadom pripomína tehlovú stenu.

Medzi izoláciou a obkladom je vetraná vzduchová medzera, ktorá je kľúčovým prvkom celého systému. Vzduchová medzera zaisťuje vyrovnanie teplôt a aktívne odvádza vlhkosť.

Fasádny systém SCANROC sa už 20 rokov vyrába s použitím moderných švédskych technológií a vysokokvalitných technológií v európskych výrobných závodoch na Ukrajine a v Španielsku.

scanroc
  1. KONZOLY S TERMOIZOLAČOU PODLOŽKOU
  2. HORIZONTÁLNE NOSNÉ PROFILY
  3. TEPELNÁ IZOLÁCIA
  4. VERTIKÁLNE NOSNÉ PROFILY
  5. PREVETRÁVANÁ VZDUCHOVÁ MEDZERA
  6. FASÁDNY OBKLAD

Späť hore