mg 9372

Škárovanie je posledným krokom, ktorý dotvára ucelený obraz po obkladaní tehlového obkladu.

 sievert vizualizace fm 01 2021 1.0

FM – Malta s prísadou trasu na dodatočné ručné škárovanie tehlových obkladov a pohľadového muriva všetkých typov, napr. keramického, kamenného, betónového a pod. Po vytvrdnutí je odolná voči pôsobeniu dažďa a mrazu. Je vhodná na vonkajšie i vnútorné použitie.

Zrnitosť 0 – 1,2 mm spotreba malty cca 4-7 kg/m2 podľa hĺbky a hrúbky škár, pevnosť v tlaku > 15 N/mm2, farby podľa vzorkovníka.

 sievert vizualizace fm x 03 2021 1.0

FM-X – Malta na dodatočné strojové škárovanie tehlových obkladov a pohľadového muriva všetkých typov, napr. keramického, kamenného, betónového a pod. Po vytvrdnutí je odolná voči pôsobeniu dažďa a mrazu. Je vhodná na vonkajšie i vnútorné použitie.

Zrnitosť 0 – 1,2 mm spotreba malty cca 4-7 kg/m2 podľa hĺbky a hrúbky škár, pevnosť v tlaku > 15 N/mm2, farby podľa vzorkovníka.

FARBA ŠKÁROVACEJ HMOTY – Farba škárovacej hmoty vo veľkej miere ovplyvňuje výsledný vzhľad tehlovej fasády. Každá lícová tehla, alebo obklad úplne inak vynikne s tmavou a inak so svetlou škárovacou hmotou. Nechajte sa inšpirovať našimi realizáciami a vyberte si tú pravú kombináciu.

A teraz sa s nami príďte bližšie pozrieť na škárovanie tehlového obkladu – video si máte možnosť pozrieť TU!

Späť hore