Fabrick je tu pre vás už 25 rokov

FABRICK je tu pre vás už 25 rokov

Už 25 rokov prinášame kvalitu do vašich domovov.


Milí naši partneri, klienti, priatelia!

25 rokov na trhu je výnimočným míľnikom, ktorý je určite dôvodom na oslavu, spomienky, príbehy a vyjadrenie vďaky za uplnynulé obdobie.

25 rokov – jedno štvrťstoročie. Je ťažké uveriť, že je to už 25 rokov, čo sme otvorili brány spoločnosti FABRICK SK, s. r. o. Zažili sme veľa úspechov, odolali sme náročným časom a tým sme sa stali ešte silnejšími.

Za náš úspech samozrejme vďačíme Vám, našim klientom, predajcom, partnerom, zamestnancom, priateľom a rodine, bez podpory ktorých by sme nemohli byť tam, kde sme dnes. Oslavy výročia spoločnosti sú ideálnym časom na to, aby sme nazreli späť do minulosti, kde sme začali a uvedomili si, ako ďaleko sme sa dostali.

Sme rodinná firma zamestnávajúca tretiu generáciu našej rodiny. Naša spoločnosť vznikla v roku 1996 vo Veľkom Mederi s pôvodným názvom Stavebniny F&F. Od začiatku pôsobenia máme v ponuke tradičné stavebné materiály a v roku 1999 sme sa začali špecializovať na realizáciu tehlových fasád. V roku 2007 sme zmenili názov spoločnosti na FABRICK SK a od roku 2010 máme pobočku aj v Bratislave.

Vďaka našej snahe o inovácie pribudol v roku 2015 do nášho sortimentu jedinečný panelový fasádny odvetraný systém, ktorý sme ako prví priniesli na slovenský trh a získali sme zaň Čestné uznanie Coneco 2015. Máme k dispozícií vlastnú linku na výrobu rovných aj rohových tehlových obkladov. Realizovali sme fasády z lícových tehál a tehlových obkladov na viac ako štyroch stovkách objektov – rodinných domov aj stavieb historického alebo spoločenského významu.

Sme vďační všetkým našim klientom, ktorí nám dôverujú a tak sme sa prostredníctvom našich trvácnych nadčasových produktov stali súčasťou ich každodenného života.

Dúfame, že naše podnikateľské a priateľské vzťahy sa budú ďalej rozvíjať a že nás ešte čaká zaujímavá cesta, po ktorej sa vydáme a spoločne vkročíme do etapy ďalších 25 rokov. Ďakujeme!

Edmund Fábianffy
konateľ spoločnosti

Späť hore